Pravno obvestilo

Objavljena vsebina na spletnem portalu www.dorytrade.si, je last podjetja Energetika – SPD d.o.o. in jo je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane podjetju Energetika – SPD d.o.o., Podvrh 89A, 3314 Braslovče.


Podjetje Energetika – SPD d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Vodstvo podjetja garantira in se bo trudilo, da zagotovi pristne vsebine na teh spletnih straneh. Podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za posledice njihove uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Podjetje ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti objavljenih vsebini.


Na spletni strani  www.dorytrade.si so morebiti povezave na spletne strani drugih podjetij. Nad temi vsebinami podjetje Energetika – SPD d.o.o. nima nadzora in ne prevzema nobene odgovornosti.


Odpirate poslovalnico in ne veste kako naprej, oziroma imate omejena sredstva… Pokličite nas na +386 41 799 652 ali nam pišite še danes!