O podjetju


Prodaja in odkup opreme za pekarno, gostinske opreme, viličarjev. Nudimo vam popolnoma brezplačno svetovanje pri nakupu opreme za vašo poslovalnico. Smo zaupanja vredno podjetje s 30-letnimi izkušnjami na področju gostinstva in pekarstva.

Osnovni podatki


Energetika - PSD d.o.o.
Podvrh 89A
3314 Braslovče

GSM : 041 799 652

e-naslov: info@dorytrade.si

Osnovni podatki


IBAN SI56 6100 0001 3147 824

( DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA )

ID za DDV: SI72321920Naša osnovna naloga je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve odjemalcev, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo.


Zakaj izbrati ravno nas?


Vizija


Na domačem trgu želimo okrepiti sedanji položaj med ponudniki ter postati najbolj zanesljiv in okolju prijazen poslovni partner na področju prodaje gostinske, pekarske opreme ter rabljenih viličarjev.

       

Cilji


Za uresničitev zastavljene vizije podjetja je bistven nadaljnji uspešen razvoj podjetja. Cilj je vzdrževati kakovost opravljenih storitev in jo izboljševati, pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznavni. Še naprej si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših kupcev, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše. Eden izmed pomembnih ciljev je tudi dolgoročno in uspešno poslovno sodelovanje .Odpirate poslovalnico in ne veste kako naprej, oziroma imate omejena sredstva… Pokličite nas na +386 41 799 652 ali nam pišite še danes!