Varovanje osebnih podatkov

Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali ob posredovanju kontaknega obrazca, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) Zavedamo se, da so osebni podatki naših uporabnikov eno izmed ključnih področij, zato mu posvečamo izredno skrb in pozornost in se zavedamo občutljivosti narave tega področja.


Katere osebne podatke zbiramo?


  • Podatke, potrebne za sklenitev pogodbe (npr. ime in priimek) in podate za komunikacijo (npr. naslov, e-mail, telefon)
  • Informacije glede izbranih (željenih) načinov komunikacije z nami
  • Podatke o komunikaciji z nami, vključno s tržnim komuniciranjem
  • Podatke o financiranju, plačilih ipd.
  • Podatke, pomembni za zavarovanje (npr. uveljavljanje garancijskih in jamčevalnih zahtevkov).


V nobenem primeru ne zbiramo posebnih vrst osebnih podatkov ali osebnih podatkov, ki bi posegali v vašo lokacijsko zasebnost.


Kakšne so pravne podlage za obdelovanje vaših osebnih podatkov?


V skladu z veljavno zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov lahko vaše osebne podatke obdelujemo:


  • če ste nam dali soglasje (ki ga lahko kadarkoli prekličete)
  • če je potrebno, da lahko sklenemo in/ali izpolnimo pogodbo z vami
  • če je obdelava potrebna zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadevamo
  • če to od nas zahteva zakonodaja.

Za katere namene zbiramo vaše osebne podatke?


Osebne podatke zbiramo le za določene, izrecne in zakonite namene in jih ne bomo obdelovali na noben način, ki ni združljiv s temi nameni. Takšen namen je lahko odgovor na povpraševanje, izvajanje naročila, ki ste nam ga dali, izboljšanje vašega obiska na eni od naših spletnih strani ali portalov, izboljšanje naših izdelkov in storitev na splošno, ponudba storitev ali aplikacij itd. Podatke zbiramo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.


Koliko časa hranimo vaše osebne podatke?


Osebne podatke bomo obdelovali skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Hranili jih bomo samo toliko časa, kolikor je to potrebno v skladu s pravno podlago in za namene, za katere jih obdelujemo. Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše osebne privolitve, hranimo do vašega preklica.


Po preteku obdobja hrambe bomo osebne podatke učinkovito in trajno izbrisali. Na vašo zahtevo, ki jo lahko posredujete na naslov info@dorytrade.si  lahko vaše osebne podatke anomiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z vami.Kakšne so vaše možnosti in pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki?


Če imate vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, nas lahko kadarkoli kontaktirate na info@dorytrade.si. Ali nas pokličete na tel. številko. Na istem naslovu lahko pridobite tudi informacijo o zbranih podatkih, predlagate izbris, popravek, anonimizacijo ali omejitev obdelave v skladu z Uredbo (EU) 2016/679. Pod določenimi pogoji imate pravico prejeti izpis osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v elektronski obliki.


Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.Kje hranimo vaše podatke


Upravljalec podatkov je Energetika –SPD d.o.o., e-poštni naslov info@dorytrade.si. Za kar najboljše zavarovanje osebnih podatkov nam pri tehnični izvedbi lahko pomagajo tudi druge organizacije.Varstvo otrok


Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.


Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.


Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.


Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.Izjemno razkritje osebnih podatkov


Podatki, ki jih  zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Energetika-SPD d.o.o.Soglasje o varovanju osebnih podatkov


Zaradi uredbe varovanja osebni podatkov GDPR  od vas potrebujemo soglasje, da boste lahko tudi v prihodnje prejemali naša e-obvestila ( ponudbe, novosti, promocije, e-račune…)


Vaše osebne podatke, lahko kadarkoli spremenite, od nas zahtevate izbris osebnih podatkov v celoti tako, da nam ponovno pošljete obrazec soglasja na e-naslov info@dorytrade.si


Tukaj si prenese obrazec za soglasje o varovanju osebnih podatkov GDPRZagotavljamo vam, da so vaši osebni podatki skrbno varovani, podake nikoli ne bomo posredovali tretji osebi. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo.


Odpirate poslovalnico in ne veste kako naprej, oziroma imate omejena sredstva… Pokličite nas na +386 41 799 652 ali nam pišite še danes!